Om oss

Jag heter Johan Nylander och är gift med Inger. Vi bor på landsbygden strax norr om Härnösand, precis där "Höga Kusten" gränsar mot söder. En mycket vacker del av Sverige med det kuperade landskap som präglar Höga Kusten.
Vårt hus är en gammal jordbruksfastighet, och huset är byggt 1875. Till det hör en liten ladugård samt en bagarstuga.
Vi har fyra härliga ungar och hittills blivit berikade med åtta barnbarn.

Mitt intresse har genom åren varit det mesta som har med sjöfart att göra och segling var något som jag växt upp med. Därför blev mitt yrkesval ganska lätt, och det blev en karriär i handelsflottan och utbildning till sjökapten vid sjöbefälsskolan i Härnösand. I slutet av 80-talet uppenbarade sig en möjlighet för mig att komma närmare familjen då jag fick en befälhavartjänst i Vägverket Färjerederiet.

Ett annat intresse som legat latent sedan barnsben är intresset för bilar och då menar jag bilar med muskler. I augusti 2006 fick jag så möjligheten att uppfylla en dröm som legat och skvalpat i tankarna i sisådär 40 år… Jag blev ägare till en Camaro Z28 coupe årsmodell -94.
Jag är med i den svenska klubben för dessa bilar,
Camaroclubsweden, (CCS) och är regionsansvarig för CCS Ångermanland.

Ytterligare något som fyller vår tillvaro är intresset för hundar och katter, som vi har uppfödning av. Detta är min hustru Ingers stora intresse. Gå gärna in på www.beardrex.se och titta.

Kolla gärna runt på min sida och har du några synpunkter eller frågor så kontakta mig gärna. Maila Johan

Inger och Johan Nylander

Inger
Johan
Och här bor vi
Gillar vi röda bilar?